Kuluneen kesän kuvakooste

Ei ole mahdottomasti Canoni rouskuttanut kesällä. Uusi kamera kolkuttaa jo ovella, jospa siitä saisi tarvittavan lisäpotkun että saadaan mies maastoon pötkölleen. Canon julkaisi hiljattain uuden 6D Mark II -mallin, jota allekirjoittanut innolle odottelee. Toimitukset alkavat tässä kuussa, joten toivottavasti saan uuden rungon hyppysiin piakoin. Jonkinlaista arvosteluakin on ehkä luvassa. Mutta tässä muutama kuva kuluneelta kesältä ja lisää tulee kunhan tästä aktivoidun.

 

Sekalaisia kuvia, location unknown

Helsinki

Vierailimme alkukesästä Helsingin suunnalla. Aikaa kuvaamiseen jäi niukalti, sillä viikonloppu vierähti festareiden parissa mutta aina sitä jonkun ruudun ehtii valottamaan. Ensi kerralla olisi tarkoitus kierrellä Helsingin luontokohteita oikein kunnolla valokuvaukseen panostaen.

Koivuköngäs, Posio

Juhannus vietettiin tuttuun tapaan Posiolla ja tällä kertaa pyörähdettiin päiväreissu Koivukönkäälle.  

Jossakin Posiolla